6 Травня 2021
Дніпропетровське регіональне відділення Асоціації міст України в рамках проєкту "Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні" (ПУЛЬС)
провело 06.05.2021 року онлайн-практикум із застосування законодавства на тему: «Повноваження органів місцевого самоврядування у сфері охорони культурної спадщини та механізми їх реалізації»

Спікери
Першина Н. Г. – начальник управління культури, туризму, національностей і релігій Дніпропетровської облдержадміністрації, заслужений працівник культури України,
Вступне слово

Чорномаз В. І. – заступник директора Дніпропетровського обласного центру з охорони історико-культурних цінностей
«Питання щодо розподілу та реалізації повноважень органами державної влади та місцевого самоврядування у сфері охорони культурної спадщини, нормативні акти обласної державної адміністрації стосовно охорони культурної спадщини».

Голубчик Л. М. – директор Дніпропетровського обласного центру з охорони історико-культурних цінностей, заслужений працівник культури України, член УНК ICOMOS
«Актуальні питання моніторингу та інвентаризації пам’яток в межах повноважень органів місцевого самоврядування, відповідно до нової редакції Порядку обліку об’єктів культурної спадщини, затвердженого наказом Міністерства культури України від 11.03.2013 №158 в редакції наказу від 27.06.2019 №501».

Учасники семінару
керівники та спеціалісти структурних підрозділів ОТГ, до повноважень яких належить розв'язання питань охорони культурної спадщини.

Участь у заході взяли представники 28 громад (41 учасник).

Співробітники ДОЦОІКЦ, що взяли участь у семінарі для ОТГ (друга частина: питання - відповіді)
Прокопенко Юлія Вікторівна – завідувачка юридичного відділу,
Бочанцева Наталія Володимирівна – завідувачка відділу охорони пам’яток історії та монументального мистецтва,
Чайка Лариса Василівна – старший науковий співробітник.

Не пропускайте наших новин в соціальних мережах.
Повернутися до списку новин